27/12/2017: Υπό την αιγίδα ΕΟΤ το 5ο Φεστιβάλ Αφήγησης στην Αθήνα

27/12/2017: Υπό την αιγίδα ΕΟΤ το 5ο Φεστιβάλ Αφήγησης στην Αθήνα


27/12/2017: Υπό την αιγίδα ΕΟΤ το 5ο Φεστιβάλ Αφήγησης στην Αθήνα

Με την αιγίδα του ΕΟΤ, θα διεξαχθεί το 5ο Φεστιβάλ Αφήγησης «Αθήνα… μια πόλη παραμύθια», από τις 18 έως τις 24 Μαρτίου 2018 σε χώρους του Δήμου Αθηναίων. Εμπνευσμένο και αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης (20 Μαρτίου) – ο εορτασμός της οποίας ξεκίνησε από την Σουηδία και τις Σκανδιναβικές χώρες- το 5ο Φεστιβάλ Αφήγησης θα έχει διεθνή συμμετοχή, ενισχύοντας την τουριστική προβολή της Αθήνας ως ιδανικού προορισμού για την οικογένεια με πρωτότυπες και ξεχωριστές δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

 

Το επταήμερο πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει πλήθος εκδηλώσεων όπως αφηγήσεις, προβολές, μουσικές συμπράξεις, καλλιτεχνικές εκθέσεις, τιμητικές εκδηλώσεις.

 

Οι φορείς που στηρίζουν αυτή τη δράση είναι: ο Δήμος Αθηναίων, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, η Ινδική Πρεσβεία στην Αθήνα, το Εθνικό Θέατρο, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης, ο πολιτιστικός σύλλογος Αγίου Γεωργίου Νηλείας «Ο Κένταυρος», το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού, Το Μουσεία Ελληνικών Λαϊκών Οργάνων, η Βιβλιοθήκη Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και η Παιδαγωγική Εταιρεία Ελλάδας.

 

Ο ΕΟΤ έχει θέσει υπό την αιγίδα του το εν λόγω φεστιβάλ από το 2015. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

 

Info: https://storytellingfestathens.blogspot.gr/