28/05/2019: Δράσεις του ΕΟΤ για τουριστική προβολή της Ελλάδας στο Ισραήλ και την Αυστρία

28/05/2019: Δράσεις του ΕΟΤ για τουριστική προβολή της Ελλάδας στο Ισραήλ και την Αυστρία


28/05/2019: Δράσεις του ΕΟΤ για τουριστική προβολή της Ελλάδας στο Ισραήλ και την Αυστρία

Με εντατικό ρυθμό συνεχίστηκαν και το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου οι στοχευμένες δράσεις του ΕΟΤ, στο πλαίσιο της εθνικής τουριστικής πολιτικής για διαρκή προβολή δημοφιλών αλλά και λιγότερο γνωστών ελληνικών προορισμών και επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου 365 μέρες το χρόνο.

 

Η Υπηρεσία ΕΟΤ Ισραήλ οργάνωσε από τις 16 έως τις 20 Μαΐου ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) για ισραηλινούς ταξιδιωτικούς πράκτορες στην Καβάλα, τη Θάσο και τη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με τον Τ.Ο Ofakim Global Tours, τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Καβάλας, τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Καβάλας, ξενοδοχειακών αλυσίδων και της αεροπορικής εταιρείας ISRAIR. Το πρόγραμμα περιλάβανε επίσκεψη των προσκεκλημένων σε γραφικά σημεία, περιηγήσεις σε αρχαιολογικά μνημεία και χώρους υψηλής πολιτισμικής αξίας, γνωριμία με τοπικούς παραγωγούς και ιδιαίτερες γαστρονομικές γεύσεις, καθώς και B2B συναντήσεις με σημαντικούς τουριστικούς παράγοντες της περιοχής.

 

Από την επίσκεψη των Ισραηλινών ταξιδιωτικών πρακτόρων στην Καβάλα και τη Θάσο.

 

Από την πλευρά της, ειδική εκδήλωση αποκλειστικά για την Αθήνα και την Αττική, ενόψει ένταξης της Αθήνας για πρώτη φορά στον χειμερινό κατάλογο του αυστριακού T.O. Prima Reisen, διοργάνωσε στις 23 Μαΐου η Υπηρεσία ΕΟΤ Αυστρίας με τη συμμετοχή πλήθους τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων. Παράλληλα, στις 24 Μαΐου ξεκίνησε ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) στη Ζάκυνθο 18 πρακτόρων και διευθυντικών στελεχών της Austrian Airlines, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ στις 11 Ιουνίου, στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας της Υπηρεσίας ΕΟΤ Αυστρίας και της Austrian Airlines, θα πραγματοποιηθεί η κύρια καλοκαιρινή εκδήλωση της αεροπορικής εταιρείας, που θα είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα και στην οποία θα συμμετάσχουν διευθυντικά στελέχη των μεγαλύτερων T.Os της Αυστρίας, δημοσιογράφοι, καθώς και πολιτικοί και πολιτειακοί παράγοντες της χώρας.