28/11/2019: ΕΟΤ: Προβολή των Τρικάλων και των Καλαβρύτων στην Ολλανδία

28/11/2019: ΕΟΤ: Προβολή των Τρικάλων και των Καλαβρύτων στην Ολλανδία


28/11/2019: ΕΟΤ: Προβολή των Τρικάλων και των Καλαβρύτων στην Ολλανδία

 

Με στόχο την προβολή και την προώθηση στην ολλανδική αγορά των Τρικάλων και των Καλαβρύτων ως προορισμών που προσφέρουν αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες και ποικιλία εναλλακτικών μορφών τουρισμού, η Υπηρεσία ΕΟΤ Κάτω Χωρών υλοποιεί στις περιοχές αυτές ταξίδια εξοικείωσης (fam trips) για δύο Ολλανδές blogger.

 

Συγκεκριμένα, σήμερα ολοκληρώνεται τετραήμερο fam trip της Liset Verberne στα Τρίκαλα. Η Ολλανδή blogger θα προβάλλει τη δική της εμπειρία από τον προορισμό σε κοινό ηλικίας 22-44 ετών, που ενδιαφέρεται για την αυθεντικότητα του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος, την αρχιτεκτονική, τα city trips και τις εναλλακτικές δραστηριότητες.

 

Εξάλλου, από τις 2 έως τις 6 Δεκεμβρίου τα Καλάβρυτα θα επισκεφθεί η Βrigitte Alida Maria Schipper, στο πλαίσιο της επικοινωνιακής δράσης «100 Ολλανδοί bloggers @ 100 ελληνικούς προορισμούς», που αποσκοπεί στον πολλαπλασιασμό των θετικών διαμορφωτών κοινής γνώμης για την Ελλάδα με συνεχή ροή επικοινωνίας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η Ολλανδή blogger διαχειρίζεται ένα από τα δημοφιλέστερα blogs στην Ολλανδία για πεζοπορία στη φύση, το οποίο απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες ηλικίας άνω των 35 ετών που επιθυμούν να γνωρίσουν και να εξερευνήσουν νέους προορισμούς ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς.