28/11/2019: Η Ελλάδα στο επίκεντρο της Ιταλικής τουριστικής αγοράς τον μήνα Δεκέμβριο

28/11/2019: Η Ελλάδα στο επίκεντρο της Ιταλικής τουριστικής αγοράς τον μήνα Δεκέμβριο


28/11/2019: Η Ελλάδα στο επίκεντρο της Ιταλικής τουριστικής αγοράς τον μήνα Δεκέμβριο

Στην διοργάνωση δύο  σημαντικών εκδηλώσεων/ workshopστην Ιταλία για την προβολή και προώθηση της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού στην Ιταλική αγορά, προχωράει  η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Ιταλίας, με στόχο την ενημέρωση ταξιδιωτικών πρακτόρων και  μεμονωμένων επισκεπτών για τη διευρυμένη επιλογή προορισμών και τουριστικών προϊόντων της χώρας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Νωρίτερα  θα συμμετάσχει σε μια τρίτηεκδήλωση που οργανώνει σημαντικός Τ.Ο. της Ιταλίας,  στο Μιλάνο.

 

Συγκεκριμένα:

  • Η πρώτη θα γίνει στο Τορίνο (11 Δεκεμβρίου) υπό την ονομασία: ΄΄Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΟ ΤΟΡΙΝΟ’’ και αφορά παρουσίαση και προώθηση της Ελλάδας και των Ελλήνων επαγγελματιών, μέσω B2B συναντήσεων, σε περίπου εξήντα (60) εκπρόσωπους Τour Operators, τουριστικών πρακτόρων, δημοσιογράφων και bloggers. Για την επιτυχή πραγματοποίηση των workshops, θα κληθούν να συμμετάσχουν από την Ελλάδα μέχρι και 20 επαγγελματίες του τουρισμού και τουριστικοί φορείς. Για την συγκεκριμένη εκδήλωση / workshop trade &media, o  ΕΟΤ συνεργάζεται με την TRAVEL OPENDAY SRLμία από τις μεγαλύτερες  εταιρείες στον τουριστικό κλάδο  που εκδίδει και τις  τουριστικές εφημερίδες TRAVEL QUOTIDIANO και TRAVEL OPEN DAY, που θα προβάλλουν το γεγονός.

 

  • Η δεύτερη θα γίνει στο Μιλάνο (12 Δεκεμβρίου) για την προβολή και προώθηση της Ελλάδας ως συνεδριακού προορισμού στην Ιταλική αγορά.Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση και προώθηση  των Ελλήνων επαγγελματιών/ξενοδοχείων που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα, μέσω B2B συναντήσεων, σε περίπου σαράντα (40) εξειδικευμένων buyers (εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίων, Meeting&incentives, οργανισμούς/ενώσεις κ.ο.κ).

 

Στο μεταξύ στις 3 Δεκεμβρίου 2019,  η Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Ιταλίας  συμμετέχει σε εκδήλωση του Ιταλικού T.O. NESSIE VIAGGI που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο, με συμμετέχοντες δημοσιογράφους και εκπροσώπους τουριστικών γραφείων, που συνεργάζονται με τον συγκεκριμένο Τ.Ο., για την παρουσίαση των Ελληνικών προορισμών και των θεματικών τουριστικών προϊόντων της χώρας μας στο ιταλικό κοινό.