29/07/2016: Πέντε Γάλλοι Bloggers ξεναγήθηκαν στην Αττική Ριβιέρα

29/07/2016: Πέντε Γάλλοι Bloggers ξεναγήθηκαν στην Αττική Ριβιέρα


29/07/2016: Πέντε Γάλλοι Bloggers ξεναγήθηκαν στην Αττική Ριβιέρα

 

Στην παράκτια ζώνη των Νοτίων Προαστίων της Αττικής, έως και το Σούνιο ξεναγήθηκαν πέντε γάλλοι bloggers προκειμένου να παρουσιάσουν στα ηλεκτρονικά μέσα που συνεργάζονται, τις ομορφιές και τις δυνατότητες που προσφέρει για διακοπές η Αττική Ριβιέρα.

 

Πρόκειται για μία ακόμη δράση press/blogger trip που διοργανώνεται από τον ΕΟΤ, στο πλαίσιο της εθνικής τουριστικής στρατηγικής για την δυναμική προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό.

 

Για τη συγκεκριμένη δράση συνεργάστηκαν το Γραφείο ΕΟΤ Γαλλίας καιη Περιφέρεια Αττικής.

 

Στην διαδρομή έγινε αναφορά στις θαλάσσιες δραστηριότητες και σπορ, στις μαρίνες, στις ξενοδοχειακές υποδομές και στην άμεση προσβασιμότητα των νησιών του Σαρωνικού.

 

Το δρομολόγιο-περιήγηση περιλάμβανε σύντομη ξενάγηση, επίσκεψη και φωτογράφιση στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνος στο Σούνιο, που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους νεαρούς δημοσιογράφους, τόσο ως ιστορικό – πολιτιστικό μνημείο του Ελληνισμού, όσο και ως σύμβολο του θαλάσσιου αττικού τοπίου.

 

Οι bloggers φιλοξενήθηκαν από γνωστό παραλιακό ξενοδοχείο, δείχνοντας ενθουσιασμό με την ανθρώπινη παρουσία και τα υψηλά standard των χώρων φιλοξενίας.

 

Η Δ/νση Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής θα βρίσκεται σε επικοινωνία με το Γραφείο ΕΟΤ Γαλλίας για την παρακολούθηση των επικοινωνιακών αποτελεσμάτων της δράσης αυτής.