29/09/2016: Τιμητικό δίπλωμα στον ΕΟΤ από τους Ρώσους T.O’s

29/09/2016: Τιμητικό δίπλωμα στον ΕΟΤ από τους Ρώσους T.O’s


29/09/2016: Τιμητικό δίπλωμα στον ΕΟΤ από τους Ρώσους T.O’s

Με το τιμητικό δίπλωμα «Για το δυναμισμό και την επιθυμία για την ηγεσία» («For Dynamic and Striving for Leadership») βραβεύτηκε το Γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας από τον Σύνδεσμο Tour Operators της Ρωσίας (ATOR) στην εκδήλωση για την απονομή των φετινών ATOR Travel Awards, που πραγματοποιήθηκε χθες 28 Σεπτεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Μόσχας.

 

Τον έπαινο παρέλαβε ο Προϊστάμενος του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας κ. Πολύκαρπος Ευσταθίου, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους τουριστικούς πράκτορες και εκπροσώπους άλλων εθνικών τουριστικών γραφείων και διπλωματικών αποστολών για τη βράβευση αυτή.

 

Τα ATOR Travel Awards καθιερώθηκαν το 2010 και κάθε χρόνο επιβραβεύουν τα πλέον δραστήρια εθνικά Γραφεία Τουρισμού στη Ρωσία, με στόχο την αύξηση του ενδιαφέροντος τόσο των επαγγελματιών της τουριστικής βιομηχανίας όσο και των ίδιων των τουριστών για τις τιμώμενες χώρες.

 

Φωτό: Ο προϊστάμενος του ΕΟΤ Ρωσίας Πολύκαρπος Ευσταθίου παραλαμβάνει το τιμητικό δίπλωμα, στη διάρκεια των ATOR Travel Awards.