30/08/2022 – 2Ο GREECE OPEN : Ε.Ο.Τ. Χρυσός Χορηγός τεσσάρων Τουρνουά Γκολφ στην Δανία.

30/08/2022 – 2Ο GREECE OPEN : Ε.Ο.Τ. Χρυσός Χορηγός τεσσάρων Τουρνουά Γκολφ στην Δανία.


30/08/2022 – 2Ο GREECE OPEN : Ε.Ο.Τ. Χρυσός Χορηγός τεσσάρων Τουρνουά Γκολφ στην Δανία.

https://gnto.gov.gr/wp-content/uploads/2022/10/foto-6-1.jpg

 

Με  μεγάλη συμμετοχή, προβολή και επιτυχία διοργανώθηκε την Τετάρτη 24/08/22  ο τελικός των τριών κατά σειρά τουρνουά Γκολφ που πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη φορά στην Δανία και ήταν αφιερωμένα στην Ελλάδα με τον τίτλο Greece Open

(https://golfersglobe.com/greece-open/#/customer/1678/schedule/2022/12355  )

 

Πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία του Γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας και χωρών Βαλτικής, που για πρώτη φορά υλοποιήθηκε πέρυσι (5 Ιουνίου 2021), με στόχο να εξοικειωθούν οι Δανοί λάτρεις του ευγενούς αυτού αθλήματος με τις αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις γκολφ που διαθέτουν μεγάλα ξενοδοχεία της χώρας μας.

 

https://gnto.gov.gr/wp-content/uploads/2022/10/ΦΩΤΟ-1_0.jpg

Χάρτης με τις τοποθεσίες των Γηπέδων Γκολφ που πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες.

 

 

Ο Ε.Ο.Τ. ήταν και φέτος για 2η χρονιά, Χρυσός Χορηγός (Gold Sponsor) των τουρνουά που πραγματοποιήθηκαν τις παρακάτω ημερομηνίες:

 

  • Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 στο Lübker Golf & Spa Resort, Nimtofte
  • Πέμπτη,  30 Ιουνίου 2022 στο Simons Golf Club,  Kvistgård
  • Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 στο  Silkeborg Ry Golfklub, Silkeborg Ry

 

Συμμετείχαν συνολικά  170 παίκτες από διάφορα Golf Club της Δανίας, (αριθμός που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικός), ενώ ο τελικός πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Γήπεδο Γκολφ Great Northern Golf & Club, στο Kerteminde της Δανίας, 150 χλμ. από την Κοπεγχάγη , ιδιοκτησίας της φημισμένης Lego Group of Companies Δανίας.

Το πρωί του τελικού και πριν την έναρξη του τελικού, δόθηκαν οδηγίες στους παίκτες και οι παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα το απόγευμα προσερχόμενοι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Golf Club.

 

https://gnto.gov.gr/wp-content/uploads/2022/10/ΦΩΤΟ-2_0.jpg

Παρουσίαση από κ. Παύλο Μούρμα

 

Στη συνέχεια έγινε από τον προϊστάμενο Γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας και χωρών Βαλτικής κ. Παύλο Μούρμα, παρουσίαση των προορισμών της Ελλάδας που διαθέτουν υποδομές για Γκολφ (Χαλκιδική, Κέρκυρα, Γλυφάδα, Πελοπόννησο, Κρήτη, Ρόδο).  Προβλήθηκαν σχετικά Video και φωτογραφικό υλικό των Γηπέδων Γκολφ καθώς και των προορισμών και των δυνατοτήτων διαμονής και φιλοξενίας .

Επίσης έγινε αναφορά και σε άλλα θεματικά προϊόντα της Ελλάδας (Γεωπάρκα, Ιαματικές Πηγές, Χιονοδρομικά Κέντρα κ.α.) τα οποία δεν είναι ευρέως γνωστά στους επισκέπτες από τις Σκανδιναβικές χώρες, και προβλήθηκαν Video του Ε.Ο.Τ. όπως «Greece has a winter», «Greekend» (για τις Θεσσαλονίκη, Αθήνα), «You will want to stay forever» κ.α.

 

https://gnto.gov.gr/wp-content/uploads/2022/10/ΦΩΤΟ-3.jpg

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση ΕΟΤ

 

 

Μεταξύ των  καλεσμένων ήταν επίσης ο CEO T.O. Classic Golf  κ. Marc Limschou  με τον οποίο  συμφωνήθηκε η πραγματοποίηση Press & Fam trip  από την Δανία στα μέσα Απριλίου 2022, με σκοπό την δημιουργία προγραμμάτων διακοπών σε συνδυασμό με το Γκολφ.

Στο τέλος της εκδήλωσης παρατέθηκε δείπνο και απονεμήθηκαν τα βραβεία στους νικητές που περιλαμβάνουν δωρεάν διαμονή με επιπλέον παροχές (πρωινό, φαγητό, χρήση γηπέδου Γκολφ κ.α.) στα ξενοδοχεία:

 

·      Costa Navarino στην Πελοπόννησο (βραβείο για τους πρώτους νικητές),

·     Crete Golf Club στην Χερσόνησο και  Porto Elounda (Spa & Golf) στην Κρήτη,

·      στο Porto Carras Grand Resort στην Χαλκιδική και  

·      στο Corfu Golf & στο Corfu Holiday Palace στην Κέρκυρα.

 

https://gnto.gov.gr/wp-content/uploads/2022/10/ΦΩΤΟ-4.jpg

Οι πρώτοι νικητές του τελικού

 

https://gnto.gov.gr/wp-content/uploads/2022/10/ΦΩΤΟ-5.jpg

 

INFΟ: Σχετικό άρθρο του Golfersglobe για τον τελικό, στον σύνδεσμο:https://golfersglobe.com/artikler/fantastisk-flot-afslutning-paa-greece-open/