31/03/2016: «Ημέρα Ελλάδας» στην Κωνσταντινούπολη

31/03/2016: «Ημέρα Ελλάδας» στην Κωνσταντινούπολη


31/03/2016: «Ημέρα Ελλάδας» στην Κωνσταντινούπολη

Με τη συμμετοχή σημαντικών παραγόντων της πολιτικής και οικονομικής ζωής της Κωνσταντινούπολης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προβολής της χώρας μας υπό την ονομάσία «Ημέρα Ελλάδας», στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους στο Σισμανόγλειο Μέγαρο, επί της κεντρικής οδού του Πέρα (Istiklal Cadesi), ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Πόλη κ. Ευάγγελος Σέκερης και ο Δήμαρχος του Beyoğlu κ. Ahmet Misbah Demircan καθώς και εξέχοντες τουριστικοί πράκτορες. Κατά τη διάρκεια της παρουσιάστηκε οπτικοακουστικό υλικό του Ε.Ο.Τ και διανεμήθηκε έντυπο προωθητικό υλικό του Οργανισμού, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παραδοσιακά τοπικά προιόντα της Βορείου Ελλάδος και των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

 

Φωτό: Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη κ. Ευάγγελος Σέκερης και η κα Σέκερη , η Προισταμένη Γραφείου ΕΟΤ Τουρκίας κα Μαρία Ραχμανίδου και ο κ. Αγγελετόπουλος, Προιστάμενος Γραφείου Τύπου Κωνσταντινούπολης.