15/07/2015: Η Ελλάδα στα … καλύτερά της

15/07/2015: Η Ελλάδα στα … καλύτερά της


15/07/2015: Η Ελλάδα στα … καλύτερά της

Η Ελλάδα στην… πιο γλυκιά της εκδοχή -μέσα από την περιγραφή της ανυπέρβλητης ομορφιάς της Χαλκιδικής αλλά και καταλυμάτων υψηλής αισθητικής σε Αθήνα, Χαλκιδική και Πάρο -είναι το θέμα του πολυσέλιδου αφιέρωμα που φιλοξενεί το μηνιαίο γαλλικό περιοδικό διακόσμησης Elle Deco στο καλοκαιρινό του τεύχος, που ήδη κυκλοφορεί.

 

Το διπλό τεύχος Ιουλίου /Αυγούστου- όπως συνηθίζεται να εκδίδονται στη Γαλλία τα μηνιαία περιοδικά κατά τη θερινή περίοδο- κυκλοφορεί σε 175 000 αντίτυπα και διαβάζεται από περίπου 350 000 αναγνώστες.

 

Η δημοσιογράφος Clémence Leboulanger που υπογράφει το κείμενο, είναι λάτρης της Ελλάδας και δεν παραλείπει τα τελευταία 10 χρόνια να περνάει τις διακοπές της στα νησιά του Αιγαίου.

 

Το άρθρο πλαισιώνουν πανέμορφες φωτογραφίες από τους επιλεγμένους χώρους φιλοξενίας καθώς και από έναν πρακτικό οδηγό για να ξεναγηθεί ο επισκέπτης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην Αθήνα.

 

Το πολυσέλιδο αφιέρωμα στις ομορφιές της Ελλάδας είναι αποτέλεσμα ενός οδοιπορικού της δημοσιογράφου στην χώρα μας για το οποίο φρόντισε χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση του Γραφείο ΕΟΤ της Γαλλίας.

 

BAT 237: Guide pratique Grece

BAT 237: Hotel ekies